به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، مهرداد رئيسي افزود : اين تفاهم نامه در راستاي همکاري مشترک فيمابين معاونت صنايع دستي اين اداره کل و دانشگاه هنر فارسان با حضور رياست و اساتيد صاحب نظر اين دانشگاه و با محوريت حفظ هنر و صنايع دستي استان و ايجاد رشد و تحول در زمينه هاي هنري منعقد شد .
وي با اشاره به نامگذاري سال 93 با عنوان سال اقتصاد و فرهنگ ، با عزم ملي و مديريت جهادي از سوي رهبر معظم انقلاب ، افزود : با توجه به وجود ظرفيتها و امکانات موجود در زمينه هاي علمي و پژوهشي در معاونت صنايع دستي و دانشگاه هنر فارسان ، زمينه همکاري دو جانبه در زمينه هاي مختلف فراهم شده است .
معاون صنايع دستي چهارمحال و بختياري تصريح کرد : هدف از انعقاد اين تفاهم نامه تربيت نيروي متخصص و کارآمد در دانشگاه هنر فارسان و کمک به معاونت صنايع دستي استان در جهت رشد و توسعه صنايع دستي استان ، آموزش مهارتها و حرفه هاي تخصصي در دانشگاه و کمک به حمايت و اشتغال فارغ التحصيلان از سوي معاونت صنايع دستي اداره کل ميراث فرهنگي استان است .
رئيسي افزود : مشارکت در برپايي نمايشگاههاي صنايع دستي در سطحوح ملي و بين المللي ، پيگيري بيمه هنرمندان ، حمايت از تشکل ها و انجمن هاي مردمي ، استفاده از چتر حمايتي بيمه هنرمندان ، فراهم نمودن شرايط دريافت نشان هاي ملي و حمايتهاي مادي و معنوي در حين و بعد از تحصيل ، از جمله مفاد اين تفاهم نامه همکاري است .
رئيسي ضمن اشاره به مباحث مطرح شده در حوزه پژوهشي از سوي طرفين ، خاطرنشان کرد : استفاده از پايان نامه هاي تخصصي دانشجويان صنايع دستي از طرف اداره کل ميراث فرهنگي ، صنايع دستي و گردشگري استان ، حمايت مالي اين اداره کل از طرح هاي پژوهشي ، تشکيل اتاق فکر مختص صنايع دستي از سوي اين اداره کل و معرفي اساتيد مرتبط با اين حوزه در خصوص ارائه راهکارهاي مناسب در جهت صيانت ازصنايع دستي استان و تشکيل کارگروه علمي و پژوهشي صنايع دستي استان در اداره کل ميراث فرهنگي استان ، از مهمترين دستاوردهاي انعقاد اين تفاهم نامه به شمار مي رود .
منبع: تسنيم